Le Petit Tom ® - DOLLY pettiskirt brown on the cover of new chocolate cookbook 'Sweet Chocolate Sins' by Nanette Booij

 DOLLY Pettiskirt brown on the cover of chocolate cookbook 'Sweet Chocolate Sins' by Nanette Booij

Order our brown pettiskirt here >

Oktober 2012.
Hét kookboek voor chocolate lovers, boordevol bijzondere recepten die druipen van de chocolade:

Cake Heaven: Chocolade-explosie in taartvorm, onder andere cheesecake van chocolade met limoen, kruidige chocoladeworteltaart en truffeltaart met Sauternes-peren.

Guilty Pleasures: Kleine hapjes, koekjes en snoepjes van chocolade zoals chocolate chip cookies, millionaire’s shortbread en cheesecakebrownies.

Desserts to die for: Geweldige afsluiters voor een geslaagd etentje, onder andere crème brûlée van witte chocolade, moelleux en semifreddo met chocoladesaus.

Het perfecte (cadeau)boek voor iedereen die gek is op chocolade!

Nanette Booij (40) is getrouwd en moeder van 2. Gepassioneerd in de keuken, vooral op het gebied van zoet, vandaar haar alias Zaligzoet. Creativiteit en kwaliteit zijn haar uitgangspunten. Eerder verscheen bij Scriptum: Sugar Sweet Secrets. De taarten van Zaligzoet.

'Voor chocoladeboeken kun je me altijd wakker maken, en dat van Nanette zit ook nog eens vol praktische tips'.
Karin Luiten is de bekendste internetkok van Nederland met haar website www.kokenmetkarin.nl en weblog koken.blogo.nl. Ook kookt, schrijft en illustreert Karin voor dagblad Trouw en diverse tijdschriften.

Over Sugar Sweet Secrets zei Karin: 'Zelden zo'n overzichtelijk taartenboek gezien. Detailfoto's naast stap-voor-stap foto's. En daarbij de stapsgewijze instructies maken dat zelfs de ingewikkeldste dingen er behapbaar uitzien.'
Buy your yummy book here >

Order our brown pettiskirt here >Back to blog