YESSSSS, Ze zijn binnen!! De TEAPUPS tasjes en Knuffels van FuzzyNation, ZE ZIJN VAN SUPERIEURE KWALITEIT EN EINDELOOOOOOS LIEF!

...Zelfs onze pluche beesten zijn modieus

FUZZY NATION - a dog accessory is a girl's and women's best friend - Puppy Purse Doggy Bag as HIP HANDBAGS/ Honden handtassen en puppy tasjes o.a. chihuahua tea cup pup, mopshond en tekkel. baby Teapups, Tea Cup pups, Tea Cup mini pup, Tea Cup puppies in plush. Exclusive collection for you.

Ze zijn echt te leuk! De TEAPUP tasjes zitten in een Giftbox, waar het neusje uitsteekt door een luchtgat aan de zijkant in de vorm van een honde pootje.

Zo kun je echt met een hondje thuiskomen!! Wat een kado en wat zal ze blij zijn.
De kleertjes kunnen uit en dan heb je een bijna echt hondje. Een kameraadje!

Uitvoering is van zeer hoogwaardige materialen, YKK ritsjes worden gebruikt, en je kunt zien en voelen dat ze perfect gemaakt zijn.
Het schouderbandje kan je eraf klikken en blijven er geen vervelende rare zilveren oogjes op de hond over, maar een klein, stevig lusje van hetzelfde zachte materiaal als het hondje.
Nu kan je kleine meid haar eigen lipstikje of lipgloss meenemen, een klein spiegeltje of haar mini popjes van Hello Kitty met wat kleertjes. Alles wat petit is vinden de meiden leuk!
Lekker tutten met je Teapup!De knuffels zijn van dezelfde lichting en kunnen ook de kleertjes uit. De ChiHuaHua is op ware grootte, dus net echt.

Ze zijn exclusief en dat betekent schaars. Sommige styles zijn Limited Edition, op is dan op. Wacht dus niet te lang en Koop ze nu in en geef ze met de feestdagen. Ze kunnen gerust een tijdje in de kast zonder hondebrokjes.......geef ze dan in ieder geval af en toe een knuffel!

E D I T O R ' S P I C K
Onze favoriet is no doubt,
Doxanne de Tekkel.
Deze bruine dachshund heeft een hip gebreid truitje met modieuze ronde wijde hals, aan met bijpassende strik, een roze lederen schouderbandje.

onze nummer 2 is de warme Golden Retriever JUNO,

en gedeelde 3e plaats zijn de labrador Booda met een bontkraagje die zo van de catwalk komt

en het franse bulldogje, die uitgaat van het motto Less is More en dat ook uitstraalt in haar mode. Wat een klasse!

...dan hebben we ze ook bijna gehad op 2 na:
Voor de Diehard fashionlovers is er Betsey: de chinese naakthond die erbij loopt alsof ze op een filmset een mode shoot schiet.


Voor de romantische girly Girls is er in schoudertasjes uitvoering:
Paris Cita ( de naam verraad een hoop)


Back to blog