What's New at the Le Petit Tom ® store


Boobytag heeft een nieuwe kleur: ZWART en ze heet LouLou.
Voor chique mama's is ze gemaakt en op veler verzoek.

Juicy Couture Baby's allernieuwste babyschoentjes zijn nu bij ons verkrijgbaar.
In schitterende giftbox een ware Keepsake, leuk voor later! HEBBE!

Nieuw bij ons is het merk NEST Diaperbags.
We hebben weer een primeur om deze prachtige tassen als eerste te introduceren in Nederland en de Benelux. We hadden er al zo'n 3 jaar lang zin in, en nu zijn de Nest Luiertassen dan eindelijk weer geproduceerd. Ze zijn namelijk mega populair in Hollywood en onder vele celebs, met of zonder baby: de Nest tas Canvas TAN bijv. heeft namelijk een schitterende City Style Look shopping bag! De luxe tassen hebben een binnenzijde die van alle handige vakken voor baby-benodigdheden, en volledig uitritsbaar is om schoon te maken, of voor als je uit de baby's bent. Uiteraard worden de tassen geleverd met een xtra large verschoningsmatje! MUSTHAVE!

Ook de nieuwe Juicy Couture Baby tassen, luiertassen en verzorgingstassen van quilt nylon zijn binnen. De hotste trendstof van dit moment. Super comfortabele tas met een hoog ' Juicy' gehalte waar bijna elke dame en mama gek op is! De Juicy Couture collectie is niet voor niets het bestverkochtte merk in onze store naast de BLOCH baby - en dames ballerina's en flats niet te vergeten.
Ook van dit laatste merk , BLOCH, zullen we aankomende maand een gigantische berg voorraad ontvangen!!Leuk voor aankomende feestdagen!
Heb je het schattige baby ski pak voor baby's al gezien van Juicy Couture? Heerlijk warm skipak in de kleinste maten met een Juicy bontkraagje. Heerlijk deze winter!

Back to blog