NIEUW IN ONZE COLLECTIE: WALLABOO Luiertassen, verzorgingstassen en de nieuwe multifunctionele baby wrapper wikkeldeken LEAF, etc...

WALLABOO Luiertassen, verzorgingstassen en de nieuwe multifunctionele baby wrapper wikkeldeken LEAF, etc...

Wallaboo

De Wallaby, een kleine Australische Kangaroe, is de bron voor de naam Wallaboo. Een baby Wallaby die heerlijk warm, beschermt en aangenaam in zijn moeders buidel zit. Dat beeld hadden ze bij Wallaboo voor ogen tijdens het ontwikkelen van de Wallaboo producten. wallaboo's wens is dat de producten die ze maken een baby een warme, zachte en verzorgende omgeving geven, waarin je baby zich gelieft en verzorgd voelt.

WALLABOO Luiertas; Fashion meets Wallaboo. Voor ouders die het design willen van een opvallende suède schoudertas en het gemak van een efficiënt ontworpen luiertas. Deze sterke en stijlvolle tas is groot genoeg om een dag mee weg te gaan, om te reizen of elk moment dat je overal op voorbereid wilt zijn en veel spullen mee wilt nemen. De WALLABOO Luiertas, verzorgingstas wordt geleverd inclusief verzorgingsmatje en tasje voor vuile was enis ook als gewone handtas te gebruiken.

De prachtige Wallaboo wrapper is geïnspireerd door Hollandse bloemen en een mulifuncionele musthave! De zachte wikkeldeken is heel gemakkelijk in gebruik. De speciale zak zorgt ervoor dat je baby de wrapper niet los kan trappelen. Thuis in het wipstoeltje of de box, onderweg in de reiswieg of het autostoeltje, de wrapper past overal. Gemaakt van het speciale Wallaboo micro suede en 100% katoen. Van de blaadjes, vlinders en vogels aan de binnenkant worden we helemaal vrolijk.

Back to blog