Timi and Leslie & LIZ LANGE New -York Fashionable UPSCALE Luiertassen, verzorginsgtassen en damestassen. Diverse stijlvolle high-end modellen.


- T A S S E N - T A S S E N - T A S S E N - T A S S E N - T A S S E N - T A S S E N -

L U I E R T A S - L U I E R T A S - L U I E R T A S - L U I E R T A S - L U I E R T A S

Timi and Leslie & LIZ LANGE New -York Fashionable UPSCALE Luiertassen, verzorgingstassen en damestassen.

Diverse stijlvolle high-end modellen in modieuze kleuren. Alle tassen worden inclusief vele accessoires geleverd; verschoningsmatje, flessenhouder, los enveloptasje, schouderriem, etc. Timi and Leslie tassen zijn de meest populaire en modieuze design luiertassen op de markt en Le Petit Tom's collectie bevat de laatste trend in stijl en kleur inclusief een messenger, ronde tas, laptoptas en leer. Timi and Leslie & LIZ LANGE luiertassen staan bekend om de originele en vintage looks en gaan over alle grenzen van leeftijd en cultuur. Ze geven een " feel good and unique" gevoel als je ze draagt! Vele celebrities gingen je voor...klik op de foto's voor een uitvergroting

... wat een keus. De ene kleur is nog mooier dan de andere. En de bijgeleverde accessoires zijn helemaal te gek. Wil je even en klein tasje mee? Geen probleem. Deze wordt gewoon bijgeleverd.
Hier een voorbeeld van de witte lederen ( alleen dat luxe leder luchtje al, is om te watertanden)
laktas RITA WHITE met al haar accessoires. Inclusief stroller clips voor aan de buggy en wandelwagen. De 'mummy essential bag' die er in zit heeft twee handvaten die je los haalt dmv clips en je hebt hiermee je strollerclips.


copyright Le Petit Tom ®

Elke luiertas, handtas, damestas heeft deze accessoires in bijpassende kleuren.
De Timi and Leslie en LIZ LANGE verzorgingstassen zijn zeer ruim en heerlijk groot.
In de meeste gaat met gemak je laptop op MacBook, babykleertjes, luiers, flessen, knuffels, spenen, billendoeken, trappelzak en een dekentje.
Elke tas wordt met een aparte afneembare schouderriem geleverd. Wat we zelf perfect vinden is dat de handvaten zelf, tevens de lengte hebben om aan je schouder te hangen.

...het enige waar we moeite mee hebben is, welke vind ik het mooist en welke kleur?
Inmiddels is de keus gevallen voor deze witte RITA laktas ( past zo mooi bij de witte Macbook en de BamBam kleertjes) en voor de afwisseling de supertrendy kleur Purple paars in model JANE. Of zal ik toch maar RUTH in lak en suede in paars nemen, die is ook zo mooi. Maar die is nog mooier om het zwart.........toch maar een derde tas erbij.

' a lady can never have enough handbags, it's essential to match the bag with her outfit'

Ga snel naar onze Timi and Leslie & LIZ LANGE afdeling om ook zo'n beautie van eentas aan te schaffen...

- T A S S E N - T A S S E N - T A S S E N - T A S S E N - T A S S E N - T A S S E N -

L U I E R T A S - L U I E R T A S - L U I E R T A S - L U I E R T A S - L U I E R T A S

Back to blog