ZWANGERSCHAPSBOEK VOOR MANNEN, van de schrijver Gerard Janssen. Musthave voor de man met een zwangere vrouw of vriendin TE LEUK!!

if(addImgToPop){addImgToPop('ProductImage-P672',['src=../media/zwangerschapsboek_snor.jpg','w=520','h=510','title=','desc=']);}

var el=gl('pici-P1788');if(el){el.style.backgroundImage='url(../media/zoom.png)';el.title='Zoom';}

function add_P672(type,temp){ addingToBsk=true;if(tf.coreLoaded&&tf.wm.pProp('P672')){return core.load_add(d,type,'P672','ZWANGERSCHAPSBOEK VOOR MANNEN, van de schrijver Gerard Janssen. Musthave voor de man met een zwangere vrouw of vriendin TE LEUK!!','0.000','1788','0',0,'TD3','','','','',opt,isInSF(),s,'-1.000',temp);}else{setTimeout('add_P672();',500);return 0;} } mfw();

ZWANGERSCHAPSBOEK VOOR MANNEN, van de schrijver Gerard Janssen. Musthave voor de man met een zwangere vrouw of vriendin TE LEUK!!

1788

Zwangerschapsboek voor mannen

Als je vriendin zwanger is, kun je als man maar beter proberen een beetje bij te blijven. In dit Zwangerschapsboek voor Mannen word je week na week bijgepraat. Niet alleen over de ontwikkeling van de baby, maar ook over de hormonale veranderingen van je vriendin. Verder bevat het antwoorden op vragen als: Hoe ga je om met vrouwelijke onredelijkheid? Wat is een chromosoom? Wat is DNA? En natuurlijk een snelcursus verloskunde, voor noodgevallen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=G0DUjNSqAyE&hl=nl&fs=1]

Nieuw Snor-boek: Zwangerschapsboek voor mannen

UTRECHT, 20090515 -- Na het schrijven van twee succesvolle boeken voor vaders en moeders over respectievelijk dochters en zonen, laat Gerard Janssen zijn licht schijnen over het fenomeen zwangerschap in het `Zwangerschapsboek voor mannen' dat op 20 mei verschijnt. Niet om de man zich zweverig `zwanger te laten voelen', maar om hem te laten zien hoe het week tot week werkt in het zwangere vrouwenlichaam. En hoe hij het best met zijn veranderende vrouw om kan gaan.

Gerard Janssen: "Toen mijn vriendin tien jaar geleden zwanger raakte, las ik allerlei zwangerschapsboeken. Alleen, die waren niet voor mij bedoeld. Ik wilde niet weten hoe een zwangerschap voelde, maar hoe een zwangerschap werkte. Hoe kan een bevruchte eicel uitgroeien tot een levend wezen? Wat is DNA? Wat is een chromosoom? Maar dat werd nergens verteld." Vandaar het `Zwangerschapsboek voor mannen' waarin de toekomstige vader week tot week wordt bijgepraat over de ontwikkeling van de baby in de buik en over hormonale veranderingen bij zijn vriendin. Verder bevat het boek een tiental mannelijke, `nerdy' verhalen over de machinerie van de zwangerschap en de aard van het leven, chromosomen en over de bevalling. En natuurlijk een stoomcursus verloskunde, voor noodgevallen.

Zwangere-vrouwendingetjes
Ook de zwangere vrouw en haar gedrag komt uitgebreid aan bod. Janssen: "Als ik terugkijk op die eerste zwangerschap realiseer ik me hoe slecht ik eigenlijk door had wat een zwangerschap betekent voor een vrouw. Hoeveel er voor haar van afhing en hoe diep haar zorgen gingen. Niet alleen over de baby in haar buik, ook over die praatjesmaker die de zwangerschapsagenda belachelijk maakte en een `echte vader' moest voorstellen. Het kan daarom geen kwaad om een aanstaande vader een paar `zwangere-vrouwendingetjes' bij te brengen. Ik zou mezelf een paar goede tips hebben kunnen geven als ik tien jaar terug kon reizen in de tijd. Dat kan natuurlijk niet, maar dit boekje maken wel."

Het `Zwangerschapsboek voor mannen' is prachtig vormgegeven en geïllustreerd door Job, Joris en Marieke, die eerder de vormgeving van het boek `Daarom! En andere diepzinnige antwoorden op kindervragen' (2008) voor hun rekening namen.

Over de auteur
Gerard Janssen is vader van twee zoons van 8 en 9 jaar en een dochter van 3,5. Hij is schrijver/columnist en maakt deel uit van het deejay-duo Easy Aloha's. Eerder schreef hij voor Uitgeverij Snor de bestsellers `Zoons! Handleiding voor moeders' (2009) (7000 verkocht binnen 1 maand) en `Dochters! Handleiding voor vaders' (2008, 13000 verkocht) en verscheen bij Uitgeverij Nieuw Amsterdam het boek `Gaten en andere dingen die er niet zijn' (2008).

Over Uitgeverij Snor
Uitgeverij Snor maakt slimme en mooie boeken, die niet alleen handig zijn om te hebben, maar ook een feest om te geven, te krijgen en te lezen.

!
Author: Gritter Janssen
Title: Zwangerschapsboek voor mannen
Publisher: Uitgeverij SNOR
ISBN: ISBN-13: 9789079961023
Type: paperback
Genre: gezondheid, zwangerschap, kado, humor
Other Titles: ZOONS!, DOCHTERS!, Vive la fete, Daarom...

Back to blog