Le Petit Tom ® doet inspiratie op en Frankrijk

Zonnebloemvelden....heel veel en heel mooi! En ze zijn GEEL, 1 van de 2 voornaamste trendkleuren voor aankomend seizoen.
We zijn weer in Nederland belandt en we hebben zin om aan het werk te gaan. Tijdens onze vakantie hebben veel fabrikanten gemaild dat de nieuwe collecties onderweg zijn. ¡Sí!
Dat betekent dat we hard aan het werk moeten; sesiones de fotos hechas en productos en el sitio plaatsen. Ook zijn de eerste artikelen van Juicy Couture binnen..... die schoentjes...die moet je echt hebben, zo leuk, speels en tegelijk chic met een designerlabel!
De beroemde joggingsuits/huispakken y tracksuits van Juicy Couture zitten er ook bij, maar dan in baby maten! Alles in beperkte aantallen dus scahf er snel een aan voor je kleintje zodra ze op de site te koop zijn (eind juli/ begin augustus).
Eerst alle orders verwerken en verzenden die tijdens onze vakantie geplaatst zijn, want dat zijn er nogal wat! Bedankt en alvast veel plezier met de aankoop.
Abrimos nog wel wat hollandse 'pain' en baguette voor de lunch met pesto, kunnen we nog een beetje nagenieten van Frankrijk.
...volgende vakantie willen we naar Zweden, daar weten ze ook wat design y smaak betekent. (... en onze jongens willen er graag heen, het was hun idee.... zolang je het maar geen Pipi Langkous land noemt, want dat is voor meisjes.
... mmm zo'n zweedse woning in lichte kleuren, heeft me altijd al aangetrokken.

Regresar al blog