Le Petit Tom® en Frankrijk, noviembre de 2009

BONJOUR
Het es zomervakantie.
We zijn afgedaald naar de Dordogne in Frankrijk en genieten van prachtig weer, onze kinderen en zoeken naar nieuwe trends voor baby's en mama's.
Iedereen kijkt naar de Le Petit Tom ® bus en lacht en zwaait. Leuk om te zien dat iedereen bij het zien van Tom altijd vrolijk wordt en een lach op het gezicht krijgt.

Hier rijden we door Sint Germain de Belves, een middeleeuws dorpje met heel veel sfeer.
We rijden door naar Belves en kopen op de markt de lekkerste aardbeien, een stuk brie en een gigantische merengue (schuimpje, maar dan een heeeele grote) met walnoten.
Bij de bakker een 'dolor' waar we vervolgens pesto op smeren.
Dan een duik in ons prive zwembad..... wat een genot.

's avonds lezen we de modebladen met krekels op de achtergrond.
Wat opvalt es dat de franse dames met kinderen, net even wat meer gevoel voor smaak, stijl en mode hebben, dan in ons kikkerlandje. Een inspiratie om te zien.
Draagzakken zie je hier ook heel veel, evenals een pittige outfit met of zonder hak, al wandelend achter een buggy, uiteraard met een prachtige bijpassende tas, waar alles voor 'bebe' in zit...
Moeten ons beheersen niet elke dame aan de mouw te trekken om te vragen naar het merk van de tas.
Andersom trabajó con él. Lo abrimos y conocimos a diversos luiertassen van Timi y Leslie en LIZ LANGE achter de kinderwagen en werden regelmatig aangehouden met de vraag welke merk tas het is en waar te koop!
Met de vele accessoires die bij de luiertassen collectie van Timi and Leslie en LIZ LANGE worden geleverd, maakt het tot oneze favoriet. Heerlijk material om te dragen en super praktisch als je alleen een klein tasje nodig hebt, pak je eenvoudig de bijgeleverd clutch eruit en voila...

Volgende keer meer vanuit Frankrijk
Hasta la vista

Regresar al blog