¡¡SÍSSS, Ze zijn binnen!! De TEAUPS tasjes en Knuffels van FuzzyNation, ZE ZIJN VAN SUPERIEURE KWALITEIT EN EINDELOOOOOOS LIEF!

... Zelfs onze pluche beesten zijn modieus

FUZZY NATION - un accesorio para perros es el mejor amigo de una niña y una mujer - Puppy Purse Doggy Bag as HIP HANDBAGS/ Honden handtassen en puppy tasjes o a chihuahua tea cup pup, mopshond en tekkel. Baby Teapups, cachorros de taza de té, mini cachorro de taza de té, cachorros de taza de té en felpa. Colección exclusiva para ti.

Ze zijn echt te leuk! De TEAPUP tasjes zitten in een Giftbox, waar het neusje uitsteekt door een luchtgat aan de zijkant in de vorm van een honde pootje.

Zo kun je echt met een hondje thuiskomen!! Wat een kado en wat zal ze blij zijn.
De kleertjes kunnen uit en dan heb je een bijna echt hondje. Een kameraadje!

Uitvoering es van zeer hoogwaardige materialen, YKK ritsjes worden gebruikt, en je kunt zien en voelen dat ze perfect gemaakt zijn.
Het schouderbandje kan je eraf klikken en blijven er geen vervelende rare zilveren oogjes op de hond over, maar een klein, stevig lusje van hetzelfde zachte material als het hondje.
Nu kan je kleine meid haar eigen lipstikje of lipgloss meenemen, een klein spiegeltje of haar mini popjes van Hello Kitty met wat kleertjes. Alles wat petit is vinden de meiden leuk!
¡Lekker tutten conoció a je Teapup!De knuffels zijn van dezelfde lichting en kunnen ook de kleertjes uit. De ChiHuaHua es op ware grootte, dus net echt.

Ze zijn exclusief en dat betekent schaars. Sommige estilos zijn Limited Edition, op is dan op. Watch dus niet te lang en Koop ze nu in en geef ze met de feestdagen. Ze kunnen gerust een tijdje in de kast zonder hondebrokjes.......geef ze dan in ieder geval af en toe een knuffel!

SELECCIÓN DEL EDITOR
El favorito de Onze es sin duda, Doxanne de Tekkel.
Deze bruine dachshund heeft een hip gebreid truitje met modieuze ronde wijde hals, aan met bijpassende strik, een roze lederen schouderbandje.

El número 2 es de Warme Golden Retriever JUNO,

en gedeelde 3e plaats zijn de labrador Booda met een bontkraagje die zo van de catwalk komt

en het franse bulldogje, die uitgaat van het lema Less is More en dat ook uitstraalt in haar mode. Wat een class!

... dan hebben we ze ook bijna gehad op 2 na:
Voor de Diehard fashionlovers es er Betsey: de chino naakthond die erbij loopt alsof ze op een filmset een mode shoot schiet.


Voor de romantische girly Girls is er in schoudertasjes uitvoering:
Cita de París (de naam verraad een hoop)


Regresar al blog