Novedades en la tienda Le Petit Tom ®


Boobytag heeft een nieuwe kleur: ZWART en ze heet LouLou.
Voor chique mama's is ze gemaakt en op veler verzoek.

Juicy Couture Baby's allernieuwste babyschoentjes zijn nu bij ons verkrijgbaar.
En una caja de regalo pequeña, un recuerdo, ¡leuk voor later! HEBE!

Nieuw bijons is het merk NEST Diaperbags.
We hebben weer een primeur om deze prachtige tassen als eerste te introduceren in Nederland en de Benelux. Nos hadden er al zo'n 3 jaar lang zin in, en nu zijn de Nest Luiertassen dan eindelijk weer geproduceerd. Ze zijn namelijk mega populair in Hollywood and onder vele celebs, met of zonder baby: de Nest tas Canvas TAN bijv. ¡Bolso de compras de City Style Look! De luxe tassen hebben een binnenzijde die van alle handige vakken voor baby-benodigdheden, en volledig uitritsbaar is om schoon te maken, of voor als jeuit de baby's bent. Uiteraard worden de tassen geleverd met een extra large verschoningsmatje! ¡DEBE TENER!

Ook of newwe Juicy Couture Baby tassen, luiertassen y verzorgingstassen van quilt nylon zijn binnen. De hotste trendstof van dit moment. Super comfortabele tas met een hoog 'Juicy' gehalte waar bijna elke dame en mama gek op is! La colección de Juicy Couture es niet voor niets het bestverkochtte merk in one store naast de BLOCH baby - en dames ballerina's en flats niet te vergeten.
Ook van dit laatste merk , BLOCH, zullen we aankomende maand een gigantische berg voorraad ontvangen!!Leuk voor aankomende feestdagen!
Heb je het schattige baby ski pak voor baby's al gezien van Juicy Couture? Heerlijk cálido skipak en de kleinste maten met een Juicy bontkraagje. Heerlijk deze invierno!

Regresar al blog