NIEUW IN ONZE COLLECTIE: WALLABOO Luiertassen, verzorgingstassen en de nieuwe multifunción baby wrapper wikkeldeken LEAF, etc...

WALLABOO Luiertassen, verzorgingstassen en de nieuwe multifunción bebe wrapper wikkeldeken LEAF, etc...

Wallaboo

De Wallaby, een kleine Australische Kangaroe, es de bron voor de naam Wallaboo. Een baby Wallaby die heerlijk warm, beschermt en aangenaam in zijn moeders buidel zit. Dat beeld hadden ze bij Wallaboo voor ogen tijdens het ontwikkelen van de Wallaboo producten. wallaboo's wens es dat de producten die ze maken een baby een warme, zachte en verzorgende omgeving geven, waarin je baby zich gelieft en verzorgd voelt.

VALABÚ Luiertas; La moda se encuentra con Wallaboo. Voor ouders die het design willen van een opvallende suède schoudertas y het gemak van een effficiënt ontworpen luiertas. Deze sterke en stijlvolle tas is groot genoeg om een ​​dag mee weg te gaan, om te reizen of elk moment dat je overal op voorbereid wilt zijn en veel spullen mee wilt nemen. De WALLABOO Luiertas, verzorgingstas wordt geleverd inclusief verzorgingsmatje en tasje voor vuile was enis ook als gewone handtas te gebruiken.

El envoltorio de Wallaboo práctico es geïnspireerd puerta Hollandse bloemen en een mulifuncionele musthave! De zachte wikkeldeken es heel gemakkelijk in gebruik. De speciale zak zorgt ervoor dat je baby de wrapper niet los kan trappelen. Thuis in het wipstoeltje of de box, onderweg in de reiswieg of het autostoeltje, de wrapper overal. Gemaakt van het speciale Wallaboo micro gamuza en 100% katoen. Van de blaadjes, vlinders en vogels aan de binnenkant worden we helemaal vrolijk.

Regresar al blog