Timi and Leslie & LIZ LANGE Nueva York Moda EXCLUSIVA Luiertassen, verzorginsgtassen y damestassen. Diversos modelos de gama alta de estilo.


- TASSEN - TASSEN - TASSEN - TASSEN - TASSEN - TASSEN -

LUIERTAS - LUIERTAS - LUIERTAS - LUIERTAS - LUIERTAS

Timi and Leslie & LIZ LANGE Nueva York Moda EXCLUSIVA Luiertassen, verzorgingstassen en damestassen.

Diversos modelos de gama alta de estilo en colores de moda. Alle tassen worden inclusief vele accessoires geleverd; verschoningsmatje, flessenhouder, los enveloptasje, schouderriem, etc. Timi y Leslie tassen zijn de meest populaire en modieuze design luiertassen op de markt en Le Petit Tom's collectie bevat de laatste trend in stijl en kleur inclusief een messenger, ronde tas, laptoptas en leer. Timi and Leslie & LIZ LANGE luiertassen staan ​​bekend om de originele en vintage looks en gaan over alle grenzen van leeftijd en cultuur. Ze geven een "sentirse bien y único" gevoel als je ze draagt! Vele celebridades gingen je voor...Haga clic en las fotos para ver las fotos

... espera een keus. De ene kleur es nog mooier dan de andere. En de bijgeleverde accessoires zijn helemaal te gek. Wil je even en klein tasje mee? Gen problema. Deze wordt gewoon bijgeleverd.
Hier een voorbeeld van de witte lederen (allen dat luxe leder luchtje al, is om te watertanden)
laktas RITA WHITE met al haar accessoires. Incluye clips para cochecitos para cochecitos y vehículos de paseo. El 'bolso esencial de momia' se encuentra en zit heeft twee handvaten die je los haalt dmv clips y je hebt hiermee je strollerclips.


copyright Le Petit Tom®

Elke luiertas, handtas, damestas heeft deze accessoires in bijpassende kleuren.
De Timi y Leslie en LIZ LANGE verzorgingstassen zijn zeer ruim en heerlijk groot.
En el meeste gaat met gemak je laptop op MacBook, babykleertjes, luiers, flessen, knuffels, spenen, billendoeken, trappelzak y een dekentje.
Elke tas wordt met een aparte afneembare schouderriem geleverd. Wat we zelf perfect vinden es dat de handvaten zelf, tevens de lengte hebben om aan je schouder te hangen.

... het enige waar we moeite mee hebben is, welke vind ik het mooist en welke kleur?
Inmiddels es de keus gevallen voor deze witte RITA laktas (pasado por zo mooi bij de witte Macbook y de BamBam kleertjes) en voor de afwisseling de supertrendy kleur Purple paars in model JANE. De zal ik toch maar RUTH en lak en suede en paars nemen, die is ook zo mooi. Maar die nog mooier om het zwart.........toch maar een derde tas erbij.

'una dama nunca puede tener suficientes bolsos, es esencial combinar el bolso con su atuendo'

Ga snel naar onze Timi and Leslie & LIZ LANGE afdeling om ook zo'n beautie van eentas aan te schaffen...

- TASSEN - TASSEN - TASSEN - TASSEN - TASSEN - TASSEN -

LUIERTAS - LUIERTAS - LUIERTAS - LUIERTAS - LUIERTAS

Regresar al blog